fbpx

Team Code Oranje 2020-2021

Foto Ischa

Ischa is de oprichter en inspirator van het opleidingsinstituut Code Oranje. Hij heeft een bachelor of Education in Sports en de UEFA A trainer/coach licentie. Met zijn ervaringen binnen de jeugdopleidingen van Sparta, NAC en AZ heeft hij aan de basis gestaan van bijna 40% van de huidige oranje spelers in de diverse leeftijdscategorieën. Ischa is gedreven om alles voor de ontwikkeling van het kind te doen en heeft hiervoor een uniek opleidingsconcept ontwikkeld. Zijn holistische manier van werken is uniek in opleidend Nederland.

Axel Tichelaar

Axel is als bewegingswetenschapper betrokken bij de periodisering van de MO19-1 en MO17-1. In overleg met de trainer/coach en de data uit het Johan Sports systeem adviseert hij de coaches. Axel heeft als bewegingswetenschapper ervaring bij Feyenoord en heeft daarnaast een unieke kijk op de conditionele ontwikkeling van spelers.

Foto Max Hoeke

Max is in Breda en omstreken al vanaf 1985 als jeugdkeeperstrainer werkzaam, maar heeft daarnaast in de afgelopen jaren bij diverse clubs ook verscheidenen seniorenkeepers onder zijn hoede gehad. De ervaring, die hij in het verleden bij Nac-Breda heeft opgedaan, is ook tijdens zijn trainingen op amateurniveau terug te zien. Naast zijn werkzaamheden bij Code Oranje is Max ook keeperstrainer bij Rkvv Dia, waar hij naast de keepers van de Selectie ook de jeugdkeepers traint. Daarnaast is hij sinds 2011 ook mede-oprichter van Keepersacademie Keepstrong, waar hij tijdens het seizoen op vrijdagavond en zondagochtend werkzaam is. Binnen Code Oranje verzorgd Max 1 op 1 trainingen voor de O9 t/m O11 keepers en houdt Max zich daarnaast bezig met de training en begeleiding van de keepers in de O12 t/m O19 die deelnemen aan de CODE O2 opleiding. Ook zal Max de keepsters van de CODE O3 opleiding onder zijn hoede gaan nemen.

Foto Nick van Baelen

Nick is vanaf de start zeer betrokken bij Code Oranje en is de verpersoonlijking van ons beleid inzake de omgang met kinderen. Nick is bekend bij menig jeugdlid van Baronie en Jeka daar hij al jaren werkzaam is als coördinator binnen de naschoolse opvang. Nick begeleid binnen Code Oranje de studiebegeleiders. Daarnaast traint hij de allerkleinste in de O7-O8 leeftijd en werkt hij aan zijn trainerscarrière als assistent trainer in de andere leeftijdscategorieën. Ook maakt Nick, als Yoga docent, onderdeel uit van de performance trainingen op woensdag.

Foto Rob Fluut

Rob heeft als trainer/coach vele jaren ervaring binnen het amateurvoetbal en is al jaren werkzaam binnen de KNVB als Docent en Talentcoach voor de jongens en meisjes. Rob is ook docent Nederlands en begeleid, als ‘’Rots & Water’’ trainer, kinderen bij de ontwikkeling van hun sociale competenties. Rob richt zijn aandacht met name op de diverse groepen in de O7 t/m O13 leeftijd.

Coach Claudine

Claudine is binnen Code Oranje verantwoordelijk voor de loop en coördinatie trainingen bij de MO19-1 en MO17-1. Claudine is tevens werkzaam bij Sparta Rotterdam als Performance Trainer bij de Sparta Vrouwen 1 en is hier verantwoordelijk voor de fysieke ontwikkeling, voeding en herstel van de speelsters. Daarnaast heeft zij de afgelopen 2 seizoenen bij de jeugd van FC Dordrecht met name loop coördinatie trainingen verzorgt.

Coach Elske

Als teammanager van MO19-1 is Elske een belangrijke schakel in de staf van het team. Zij regelt veel zaken rondom de organisatie van trainingen en wedstrijden. Zo begeleidt zij de speelsters bij thuis- en uitwedstrijden, alsmede andere activiteiten. Ook is zij verantwoordelijk voor de administratieve zaken voor, tijdens en na de wedstrijd. Zij is altijd aanspreekbaar voor ouders, de club en de tegenstander en vertegenwoordigd op deze manier Code Oranje zowel intern als extern.

Coach Hicham

Hicham is een bevlogen meiden trainer die, binnen Code Oranje met zijn unieke persoonlijkheid, een belangrijke schakel is als assistent-trainer van de MO17-1 welke in de hoofdklasse uitkomt. Zijn rust en vriendelijke uitstraling zorgt voor stabiliteit binnen een zeer jonge talentvolle groep meiden.

Coach Jeffrey

Jeffrey is als teammanager van MO17-1 een belangrijke schakel in de staf van het team. Hij regelt veel zaken rondom de organisatie van trainingen en wedstrijden. Zo begeleidt hij de speelsters bij thuis- en uitwedstrijden, alsmede andere activiteiten. Ook is hij verantwoordelijk voor de administratieve zaken voor, tijdens en na de wedstrijd. Hij is altijd aanspreekbaar voor ouders, de club en de tegenstander en vertegenwoordigd op deze manier Code Oranje zowel intern als extern.

Coach Maikel

Maikel is een voetbaldier pur sang. Als trainer is hij binnen Code Oranje onder andere verantwoordelijk voor de MO17-1 welke uitkomt in de hoofdklasse. Daarnaast is hij werkzaam als buurtsportcoach bij de gemeente Gorinchem en is hij trainer van de Baronie JO19-1 welke uitkomen in de 3e divisie.

Coach Sandra

Sandra is assistent-trainer bij de MO19-1 welke in de Hoofdklasse Top uitkomt. Sandra is als beginnend trainster erg bevlogen bij de persoonlijke ontwikkeling van de speelsters en gebruikt hierbij haar ruime ervaring als manager. Daarnaast is Sandra ook trainster van een meiden team bij DIA uit Breda.

Coach Thomas

Thomas is als jonge trainer binnen Code Oranje betrokken bij de ontwikkeling van de kinderen in de O8 t/m O11 leeftijdscategorie en traint samen met Jan Reurings de MO19-1 die in de Hoofdklasse Top uitkomt. Thomas studeert sociale pedagogiek en traint daarnaast het JO13-1 team van VV Baronie welke in de 1e divisie uitkomt.

Coach Milou

Milou verzorgd op maandag en woensdag de studiebegeleiding. Naast vakspecifieke ondersteuning bij het huiswerk kunnen de spelers/speelsters ook bij haar terecht voor vragen over het plannen van hun huiswerk, tips voor het leren van toetsen, etc.. Dit alles om de studieresultaten te bewaken en te verbeteren.

Coach Thomas

Thomas is een echte voetbal duizendpoot en traint binnen Code Oranje diverse groepen in de U8 t/m U12 leeftijdscategorie, begeleid hij stagiaires en is hij betrokken bij de begeleiding van de VV Baronie trainingen op de woensdagmiddag. Daarnaast is Thomas Hoofdopleidingen bij VV Seolto in Zevenbergen en hoofdtrainer van het zondag 1e team van RKVV Gesta.

Trainer Ruud

Ruud is naast een trainer/coach met jarenlange ervaring ook een professioneel Personal analist. In deze hoedanigheid was hij ook werkzaam bij Excelsior Rotterdam als adviseur van de hoofdtrainer Marinus Dijkhuizen. Ruud zal dit seizoen binnen Code Oranje voornamelijk als trainer/coach actief zijn bij de MO19-1.