fbpx

Team Code Oranje 2020-2021

Foto Ischa

Ischa is de oprichter en inspirator van het opleidingsinstituut Code Oranje. Hij heeft een bachelor of Education in Sports en de UEFA A trainer/coach licentie. Met zijn ervaringen binnen de jeugdopleidingen van Sparta, NAC en AZ heeft hij aan de basis gestaan van bijna 40% van de huidige oranje spelers in de diverse leeftijdscategorieën. Ischa is gedreven om alles voor de ontwikkeling van het kind te doen en heeft hiervoor een uniek opleidingsconcept ontwikkeld. Zijn holistische manier van werken is uniek in opleidend Nederland.

Foto Jan de Hoon

Jan is in diverse functie vanaf 2002 t/m 2017 betrokken geweest bij Willem II. In eerste instantie als trainer/coach in de jeugdopleiding, daarna assistent bij het 1e elftal en vervolgens hoofd van de jeugdopleiding. Als opleider heeft hij een pedagogische achtergrond. Daarnaast is Jan in het bezit van HO-Pro (hoofdopleiding) en een UEFA A jeugd diploma. Door zijn ervaringen en opleidingen heeft hij een scherp oog voor de persoon achter de speler. Jan verzorgd trainingen in diverse groepen vanaf de O10 t/m O19 leeftijd.

Foto Max Hoeke

Max is in Breda en omstreken al vanaf 1985 als jeugdkeeperstrainer werkzaam, maar heeft daarnaast in de afgelopen jaren bij diverse clubs ook verscheidenen seniorenkeepers onder zijn hoede gehad. De ervaring, die hij in het verleden bij Nac-Breda heeft opgedaan, is ook tijdens zijn trainingen op amateurniveau terug te zien. Naast zijn werkzaamheden bij Code Oranje is Max ook keeperstrainer bij Rkvv Dia, waar hij naast de keepers van de Selectie ook de jeugdkeepers traint. Daarnaast is hij sinds 2011 ook mede-oprichter van Keepersacademie Keepstrong, waar hij tijdens het seizoen op vrijdagavond en zondagochtend werkzaam is. Binnen Code Oranje verzorgd Max 1 op 1 trainingen voor de O9 t/m O11 keepers en houdt Max zich daarnaast bezig met de training en begeleiding van de keepers in de O12 t/m O19 die deelnemen aan de CODE O2 opleiding. Ook zal Max de keepsters van de CODE O3 opleiding onder zijn hoede gaan nemen.

Foto Nick van Baelen

Nick is vanaf de start zeer betrokken bij Code Oranje en is de verpersoonlijking van ons beleid inzake de omgang met kinderen. Nick is bekend bij menig jeugdlid van Baronie en Jeka daar hij al jaren werkzaam is als coördinator binnen de naschoolse opvang. Nick begeleid binnen Code Oranje de studiebegeleiders. Daarnaast traint hij de allerkleinste in de O7-O8 leeftijd en werkt hij aan zijn trainerscarrière als assistent trainer in de andere leeftijdscategorieën. Ook maakt Nick, als Yoga docent, onderdeel uit van de performance trainingen op woensdag.

Foto Rob Fluut

Rob heeft als trainer/coach vele jaren ervaring binnen het amateurvoetbal en is al jaren werkzaam binnen de KNVB als Docent en Talentcoach voor de jongens en meisjes. Rob is ook docent Nederlands en begeleid, als ‘’Rots & Water’’ trainer, kinderen bij de ontwikkeling van hun sociale competenties. Rob richt zijn aandacht met name op de diverse groepen in de O7 t/m O13 leeftijd.

Foto Ruud Bijnen

Ruud heeft als hoofdtrainer jarenlange ervaring bij zowel meiden, jongens, dames als heren. Daarnaast is hij ook professioneel tactisch analist en werkte in die hoedanigheid voor vier coaches in de Eerste en Eredivisie. Met voetbalmeiden en -vrouwen werken doet hij gepassioneerd. Binnen Code Oranje begeleid hij onder andere de meiden CODE O2.

Foto Ryan Robinson

Ryan is naast zijn werkzaamheden bij Code Oranje ook actief als hoofdtrainer O14 en techniektrainer in de bovenbouw bij FC Den Bosch. Naast een UEFA B gediplomeerd trainer/coach is Ryan ook gediplomeerd Sport-bewegingscoördinator en skileraar. Binnen Code Oranje traint Ryan met name de O12 t/m O15 CODE O2 spelers.