fbpx

Als deelnemer bij Code Oranje krijgt een kind voetbaltraining en begeleiding op een hoog professioneel niveau welke te vergelijken is met het niveau wat je bij toonaangevende BVO-jeugdopleidingen zou kunnen krijgen.

Binnen Code Oranje hanteren we een opleidingsconcept waarin naast de professionaliteit binnen de opleiding, de geluk beleving van het kind 100% centraal moet staan.

Het opleidingsconcept is gebaseerd op onze visie dat de ontwikkeling van het kind afhankelijk is van zijn/haar Aanleg, het Leervermogen en de Omgeving. Een opleidingsconcept welke aansluit bij het individu en werkt op basis van gelijkheid en voor iedereen gelijke kansen biedt.

Binnen Code Oranje kan men dagelijks zien en ervaren welke richting we op kunnen en willen gaan met betrekking tot het opleiden en begeleiden van trainers en jeugdspelers.

Vanuit Code Oranje verzorgen we workshops voor verenigingen uit de regio waarin we stilstaan bij het opleiden van jeugdspelers in de toekomst en in de regio in het bijzonder.