fbpx

Welkom!

Vanaf de middellijn gegroet: ‘Leuk dat je een bezoek brengt aan onze website!’. Code Oranje; Het Voetbalinstituut van Nederland bied een hoogwaardige kwaliteit vanuit haar trainers. De initiatiefnemer van Code Oranje; Ischa Immers, heeft jaren trainers en docenten ervaring bij de KNVB, diverse profclubs en amateurverenigingen. Met veel positieve energie zijn wij er klaar voor om jou te coachen.

Weet jij al welke doelen jij hebt voor het komende seizoen of in de toekomst? Wil jij scoren voor Oranje? Wil jij meer plezier in het spelen, nieuwe vaardigheden leren en/of jouw veldpositie versterken bij jouw huidige voetbalvereniging? Wij waarderen ieders doel. Zowel van jongens als van meisjes. Jouw motivatie brengt jou daar waar jij wil zijn. Iedereen is welkom om zijn/haar unieke code te versterken.

Ontdek het aanbod van onze opleidingen door in de menubalk bij ‘Opleidingen’ op de diverse programma’s te klikken. Ons aanbod bestaat uit 3 opleidingen; startende met CODE-O1: De Oranje Droom. Deze opleiding start ieder seizoen direct na de zomervakantie. Ook kun jij je nu inschrijven voor CODE-O2: Het Oranje Doel. Deze opleiding start jaarlijks vanaf seizoen 2020-2021 en is, als je 11 jaar of ouder bent, de eerste stap naar het voor jou hoogst haalbare! Wil jij een echte pro worden? Laat je dan scouten voor CODE-O3: De Oranje Kans.

Ben jij er klaar voor om met jouw motivatie, het beste in jezelf naar boven te halen? De coaches van Code Oranje Instituut willen de code van iedere speler ontcijferen.

Iedereen heeft talent. Wie dat bepaalt? Dat bepaal jij!