fbpx

Ben jij een voetbalster die er alles aan wil doen om het beste uit zichzelf te halen, en wil je graag op het hoogst mogelijke niveau voetballen en voetbal leren?

DAN IS DIT JOUW KANS!

Wij nodigen je graag uit voor een stagetraining bij de eerste professionele vrouwen voetbalopleiding in de regio van Breda.

Tijdens deze stagetraining maak je kennis met het niveau van de opleiding. Ook wordt je samen met je ouders geïnformeerd over de inhoud en de vorm van de opleiding. Tezamen met de trainers zullen we kijken of de opleiding ook daadwerkelijk iets voor jou is. Indien dat zo is, dan zullen we je vervolgens gaan uitnodigen om vanaf het komende seizoen deel te gaan nemen aan de opleiding CODE-03 seizoen 2022-2023.

De stagetraining plannen we samen met jou op een geschikte dag. De trainingen zullen plaatsvinden op de velden van onze partner VV Baronie, Blauwe Kei 1A te Breda.

Als jij inderdaad echt de beste voetbalster wil worden, schrijf je dan nu in voor een stagetraining. Wil je meer weten over de opleiding? Klik dan hier.