fbpx

Iedere speler heeft een eigen identiteit. Wij zien geen verschil. Wij zien een gelijke kans. Voor iedereen. Jij en ik. Allen hebben we een voetbalhart.

Code Oranje Instituut

SOCIALE MISSIE

De sociale missie van Code Oranje is om in de toekomst alle kinderen die lid zijn van een jeugdopleiding bij een voetbalvereniging gelijke ontwikkelingskansen aan te bieden. Realisatie van deze missie gaat samen  met een andere opzet en organisatie van het trainen bij amateurverenigingen zodat ieder kind dezelfde aandacht en begeleiding krijgt die het verdient. Sporten wordt in de toekomst steeds belangrijker als complementair opleidingsproces van kinderen en Code Oranje wil hierin een voortrekkersrol vervullen.

PRESTATIEVE MISSIE

De prestatieve missie van Code Oranje is om de unieke TalentCode van een speler te ontdekken en deze tot het voor hem/haar hoogst mogelijke niveau te helpen ontwikkelen. Daarnaast is het uitgangspunt dat wanneer een speler de TalentCode heeft om de absolute top in het voetbal te halen wij hem hiervoor 100% voorbereiden en adviseren wanneer hij/zij de volgende stap zou kunnen maken.