fbpx

Het doel van de opleidingen binnen Code Oranje is om kinderen vanaf jonge leeftijd van nature te ontwikkelen op zowel motorisch, cognitief en sociaal affectief niveau. Hierbij ligt de nadruk op trainen bij Code Oranje en de club en wedstrijden spelen bij de club zodat de sociale omgeving van het kind intact blijft.

Vanuit de diverse opleidingen willen we werken naar een situatie waarbij trainers zich beter kunnen ontwikkelen en het daadwerkelijk als een parttime of fulltime beroep kunnen gaan  beleven en ervaren.

Binnen Code Oranje willen we vanuit onze visie werken aan de ontwikkeling van een nieuw model voor een jeugdopleiding van de toekomst. Een model waarin ieder kind dezelfde basis opleiding en begeleiding krijgt verzorgd door professionals en van waaruit op een verantwoorde wijze vorm gegeven wordt aan het ontwikkelen en begeleiden van talenten.

Het ultieme doel van Code Oranje is dat in de toekomst iedere jeugdinternational een positieve ervaring heeft met Code Oranje en/of haar zienswijze.