fbpx

Samen sta je sterker!

Daarom bundelen wij onze krachten.

Code Oranje & Baronie

Door het integreren van een professionele leeromgeving in een bestaande jeugdopleiding kunnen we vanuit de professionele leeromgeving een leermodel proberen te ontwikkelen welke model kan staan voor de jeugdopleiding van de toekomst.

De huidige potentie van Voetbal Vereniging Baronie als een amateur topploeg (zowel heren als dames) in de regio West-Brabant geeft kans op sportieve successen in de toekomst. Baronie wordt herkend als opleidingsinstituut en wil middels de samenwerking met het Code Oranje Instituut deze rol bevestigen en verder vormgeven. Samenwerken en verbinden, vanuit Code Oranje, in en met de verenigingen in de regio, kan een platform creëren welke ervoor kan zorgen dat de regio Breda, op het gebied van de ontwikkeling van onze jeugdspelers, een toonaangevende rol gaat spelen.

Het centraliseren van het instituut zorgt voor een kennis concentratie welke de kwaliteit en ontwikkeling van de opleiding zal bevorderen. Het kind staat in Code Oranje centraal en het gaat niet om de vorm maar om de inhoud van de opleiding voor het kind en de ontwikkeling van de opleiding voor de regio Breda.

Ook werkt Code Oranje samen met Carmen Heystek van SO CEE Lifestyle. Zij is als Voedingsdeskundige, Coach, Energetisch Therapeut en Marketing Specialist verbonden aan het instituut. Spelers kunnen ook bij haar terecht voor een coaching traject. Wilt u een aanvraag doen of wilt u hierover meer informatie ontvangen? Stuur dan een mail naar: info@codeoranje-instituut.nl